DE IJSVRIENDEN

De gezelligste club van Brabant!

Zomerseizoen

Bij Schaats- en trainingsclub "De IJsvrienden" ben je jaarrond met de schaatssport bezig. Na afsluiting van het schaatsseizoen kun je in groepsverband aan de zomertraining meedoen. Het is ook mogelijk om alleen aan de zomertrainingen mee te doen.

Deze training is m.u.v. de Skeelertraining in Zuilichem onderdeel van het lidmaatschap en dus betaal je er niet extra voor!

Je kunt deelnemen aan de skeeletraining, fietstraining en aan de duintraining. Je kunt je zo optimaal voorbereiden op het nieuwe schaatsseizoen. Het klinkt misschien vreemd, maar schaatsen leer je pas echt op het droge. En het is nog gezellig ook.

Maandagavond: Skeelertraining

Wie: alle leeftijden
Waar: wieler/skeelerbaan "De heuvelen" in Nieuwkuijk
Tijd: 18:15 - 19:15 uur (jeugd tot 11 jaar) en 19:15 - 20:15 (12 jaar en ouder)

Korte beschrijving: Om in de zomer de schaatstechniek en conditie op peil te houden wordt, er wekelijks op maandag, skeelertraining gegeven. De start van deze trainingen in altijd in de 2de week van mei. De trainingen worden gezamelijk gehouden met de schaatsvereniging "Willy v/d Berk" uit Haarsteeg. Let op, het dragen van een valhelm is verplicht.

Dinsdagavond: Fietstraining

Wie: alle leeftijden
Waar: wielerbaan WTC MaasWaal in Brakel
Tijd: 19:00 - 20:00 uur

Korte beschrijving: De fietstraining start ook altijd in de 2de week van mei. Deze vinden plaats in de zomer op dinsdagavond. Ook voor deze trainingen geldt dat ze voor alle niveau-groepen toegankelijk zijn. Let op, het dragen van een valhelm is verplicht!

Donderdagavond: Duintraining

Wie: alle leeftijden
Waar: Drunense duinen (verzamelen op de parkeerplaats bij "De drie linden")
Tijd: 18:45 - 20:15 uur 

Korte beschrijving: De duintraining is een conditietraining en wordt gehouden in de Drunense duinen. Deze duintrainingen zijn in principe geschikt voor alle niveaugroepen en bieden naast een loopprogramma ook enkele schaatsscholingsoefeningen. Het motto van deze trainingen is dat het schaatsen voor een groot deel op het droge geleerd kan worden. Deze training wordt gezamelijk afgelegd met schaatsvereniging "Willy v/d Berk" uit Haarsteeg.

Maandag en Donderdagavond: Skeelertraining samen met RST

Wie: Alle leeftijden
Waar: Skeelerbaan in Zuilichem
Voor meer info kijk op:
www.riverskateteam.nl

 

 

 

ZOEKEN

CLUB VAN 100