DE IJSVRIENDEN

De gezelligste club van Brabant!

 

Beste IJsvrienden en vriendinnen,

Eindelijk is het dan weer zover en wordt er weer een echt trainingskamp georganiseerd, het is alweer 2 jaar geleden dus we gaan er een extra groot feest van maken. Dit maal met een Schaatskamp.
Het trainingskamp is bedoeld voor onze jeugdleden, dus ben jij geboren tussen 01-07-1999 en 01-07-2006 dan mag jij met ons mee!
Op speciale aanvraag kan er dispensatie verleend worden aan net iets te jonge clubleden, dit zal door de leiding overlegd worden.
Ben jij nog iets te jong voor het trainingskamp, niet getreurd want we willen vaker een trainingskamp gaan organiseren, je komt dus vanzelf aan de beurt! 

 

Wij willen dit trainingskamp gaan organiseren op 18,19 en 20 oktober 2017. Woensdagochtend 18 oktober zullen we met de gewone fietst vertrekken naar de locatie, en hier zullen wij vrijdagmiddag weer met fiets vertrekken. Iedereen zal weer rond 16:00 á 17:00 uur thuis zijn.

 

De kosten voor dit kamp zijn nog niet helemaal bekend, we doen ons best om de kosten zo laag mogelijk uit te laten komen, zoals het er nu uitziet zullen de kosten per persoon max. € 50.- bedragen.

Wil je graag mee? Geef je dan per email op aan Job,

Email adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met sportieve groet,

 

Job van Breugel              Ilse Uithoven
Frank Lankhaar               Anne-Carine Uithoven- van Abeelen                                                                             

 

* De ouders van de deelnemers zullen per brief volledig worden ingelicht over het trainingskamp, zij hebben dan de kans eventuele bijzonderheden zoals medicijn gebruik, allergieën enz. te melden.

 

NIEUWS

TE KOOP (GEVRAAGD)

In de laatste algemene ledenvergadering kwam de vraag of we geen soort van marktplaats kunnen maken om schaatskleding en schaats gerelateerde artikelen te kunnen aanbieden en of te vragen. Dit is nu gemaakt op de linkerkant van de site. Word er iets gevraagd of aangeboden dan is daar een kopje actief.

Heb je iets nodig of wil je iets verkopen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met foto en de vraagprijs. 

ZOEKEN

CLUB VAN 100